BİLİMSEL ETKİNLİK    Türkiye Üniversiteleri Sağlık Bilimleri Enstitüleri Toplantıları

Celal Bayar Üniversitesi olarak 8-9 Mayıs 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Türkiye Üniversiteleri Sağlık Bilimleri Enstitüleri XXVII. Toplantısı’na ev sahibi olmanın heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz. Toplantımızın programını belirlerken siz değerli katılımcıların fikirlerine başvurmak istedik. Sizin veya önereceğiniz değerli katılımcının görüş ve deneyimleri ile toplantımızın zenginleşecektir. Konu ve konuşmacı önerilerinizin, bize ulaşmasını aşağıdaki link yolu ile sağlayabilirsiniz. Toplantıya Sağlık Bilimleri Enstitülerinin idarecilerinin yanı sıra öğrenci ve öğretim üyelerinin kapsamlı katılımlarını bekliyoruz. Toplantı vesilesiyle doğası ve tarihiyle eşi olmayan Manisa’mızı ve Üniversite’mizi tanımanızı sağlayacak sosyal etkinlikler planladık. Katılımınızı bekler, toplantımızda görüşmek üzere güzel günler dileriz.