KOÜ Sağlık Bilimleri Enstitüsü Öğrenci Anketi
Bu form KOÜ Sağlık Bilimleri Enstitüsü tarafından lisansüstü öğrenciler için hazırlanmıştır. Sonuçlar gelecek politikaların belirlenmesinde ve hizmetlerin geliştirilmesinde kullanılacaktır. Bu çalışma ile elde edilen sonuçlar ışığında yapılacak değişimlerin olumlu olacağını umut ediyoruz. Tüm lisanüstü öğrencilerin bu formu doldurmaları istenmektedir. Yanıtlarınız tamamen gizli kalacaktır. Sonuçlar Anabilim Dalı düzeyinde açıklanmayacaktır. Zor bulduğunuz ya da yanıtlamak istemediğiniz soru varsa diğer soruya geçebilirsiniz. Formun doldurulması yaklaşık 10 dakikanızı alacaktır. Formu, işaretlemek istediğiniz kutucuğun yerine X işareti yerleştirerek doldurabilirsiniz. Formu gizlilik esası içerisinde el ile doldurduktan sonra, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Öğrenci İşlerine teslim ediniz.